banner13

ERTV televizyon binasında yangın!

Malatya’da uydudan yayın yapan televizyonumuz ERTV binası çatı katında yangın meydana geldi. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
09 Aralık 2021 Perşembe 22:14
ERTV televizyon binasında yangın!

Akşam saat 20.30 sularında televizyon personelinin de binada bulunduğu esnada çatı katından dumanların fark edilmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri hemen müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu da televizyon binasına gelerek, itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi esnasında bizzat ilgilendi.

Ekiplerin zamanında müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı. Yaralananın olmadığı yangında, polis ekipleri de olay yerinde detaylı inceleme yaptı. Yangının başladığı çatı katında maddi hasar meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

ERTV olarak çok kısa sürede televizyonumuz binasına gelerek, anında yangına müdahale eden tüm itfaiye teşkilatı ve yine çok kısa sürede olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü personellerine özverili çalışmaları ve desteklerinden ötürü ve bizzat arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz. 

KAYNAK: ERTV HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 09.12.2021 22:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.