banner13

“Bizim görevimiz bu şehre hizmet etmektir”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt İlçesine bağlı Duranlar ve Göktarla Mahallelerini ziyaret etti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
08 Ağustos 2023 Salı 18:50
“Bizim görevimiz bu şehre hizmet etmektir”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt İlçesine bağlı Duranlar ve Göktarla Mahallelerini ziyaret etti. Başkan Gürkan, yapımı tamamlanan yol ve çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunarak,  mahalle sakinleriyle de bir araya geldi. 
Duranlar Mahallesi Muhtarı Hikmet Aslan, Başkan Gürkan'a yapmış olduğu hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sunarak, çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Genel Sekreteri Latif Okyay, “Bu dönemde yaklaşık 25 kilometre ikinci kat sathi kaplama yaptık. Şu an tamamlandı. Duranlar mahallesinde 4 kilometre kadar hattımız tamamlandı. Yine Göktarla mahallesine giden yolumuz tamamlandı. Bu bölgede sathi kaplama olmayan bir yolumuz yok” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, inceleme gezisinde yapmış olduğu konuşmada, “Bizim görevimiz bu şehre hizmet etmektir. Yaşadığımız depremlere rağmen hizmetlerimizde hiç bir sekme olmadığı gibi artı çok daha segment yükselterek, hizmetlere devam ediyoruz. Biz göreve geldiğimizde dedik ki; ‘altyapısı olmayan, susuz, asfaltsız ve akarsulara atık suyun katıldığı bir Malatya olmayacak’ dedik. Büyükşehir Belediyesi olarak şu anda bütün ilçelerimizeçöp aktarma istasyonları yaptık. 2 adet Beton santrali kurduk ile 2 adet de asfalt plenti kurduk. İnşallah Allah'ın izniyle samimi olursak her şeyin üstesinden geliriz. Geri dönüşümle ilgili ve bundan sonraki süreçteki haklarla ilgili önümüzdeki günlerde bir toplantı yapacağız. Bütün muhtarlarımızı çağıracağımız toplantıda da yerinde dönüşümün, şehir merkezindeki dönüşümün,  ticarethanenin, köy evlerinin usul ve esası nedir onlarla ilgili detaylı bilgiler vereceğiz. Bu sıcak karşılamanız için bizlere gönlünüzü yüreğinizi açtığınız için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KAYNAK: Bülten

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.