banner13

Başkan Gürkan, Berberler ve Kuaförler Oda Başkanlığını ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle Malatya Berberler ve Kuaförler Oda Başkanlığına seçilen Ramazan Toptaş ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
28 Ocak 2022 Cuma 16:06
Başkan Gürkan, Berberler ve Kuaförler Oda Başkanlığını ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle Malatya Berberler ve Kuaförler OdaBaşkanlığına seçilen Ramazan Toptaş ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten dolayı teşekkür eden Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, “Berberler ve Kuaförler odası yıllardır etkin olan bir oda. Gerek Battalgazi Belediye Başkanlığı gerekse Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Başkanımız Selahattin Gürkan hep yanımızda olmuştur. En son yaptığımız fuarda bizlere destek olduğu için kendilerine camiam adına teşekkür ediyorum” dedi.

Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaretindeki sıcak karşılamalarından dolayı oda başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Ramazan bey aktif çalışan bir oda başkanımız. Malatya’mızın tanıtımı noktasında, berberlerimizin yetiştirilmesi noktasında var olan kuaförlerimizin hem Türkiye’de hem de uluslararası düzeyde eğitim, formasyon ve tanınabilirlik noktasında düzenlemiş oldukları eğitim seminerlerine fırsat buldukça katılmaya gayret ediyoruz. Bizlerde idareciler olarak şehrimizin yönetimini idame ettirirken şehrimizin paydaşları diye tabir ettiğimiz ve katılımcı belediyecilik ilkesi içerisinde gerek yol haritamızın belirlenmesinde gerekse yön pusulamızın belirlenmesinde STK’larımızın, meslek kuruluşlarımızın, derneklerimiz, kanaat önderlerimiz, yerel önderlerimizin görüş ve düşünceleri bizim için anlamlıdır. Seçim sürecinden başarıyla çıkmasından dolayı da Ramazan beyi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığına tekrar seçilmesinden dolayı Ramazan Toptaş ve yönetim kurulunu tebrik eden AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “ Özellikle pandemi süreci içerisinde bir takım sıkıntıları bire bir yaşayan ve bu süreç içerisinde önemleri daha da artan, getirilen standartlara ve hijyene uyma noktasında odamızın ciddi anlamda gayretleri, kendilerini geliştirme noktasındaki eğitim ve seminerleriyle, düzenledikleri fuarlarıyla özellikle üyelerine destek olma noktasında gayret gösterdiler. Güçlü bir Türkiye, güçlü bireylerden oluşur. Dolayısıyla arkadaşlarımızın güçlenmesi ilimizin de güçlenmesi, ilimizin güçlenmesi Türkiye’nin de güçlenmesidir” ifadelerini kullandı.

Malatya Kahveciler Odası ziyareti

Malatya Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil’i de ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Başkan Karanfil ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir süre görüştüler.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Malatya Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil, “ Biz Başkanımız ve Bakanımızı seviyoruz. Başkanımızın hizmetleri büyük. İmkanlar dahilinde memleketimize hizmet ediyoruz. Başkanımızın hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Pandemi döneminden en çok etkilenen esnafların kahveciler ve çay ocakları esnafları olduğunu ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “ Pandemi döneminde Hacı Karanfil başkanımızla sürekli istişare halindeydik. Elimizden geldiği kadar sıkıntıları esnafımıza ne kadar az hissettirebilirsek o kadar iyidir anlayışı içerisinde gayret ettik. Hacı Karanfil başkanımızın da bu süreci esnafımızın lehine geliştirmek için büyük gayretleri oldu. Başkanımızın yeniden göreve seçilmesinden dolayı kendisini ve yönetim kurulundaki arkadaşlarını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, “ Dünyadaki salgın sürecinden Türkiye de etkilendi. Türkiye’de en fazla etkilenen kahvehaneler, çay ocakları ve oyun salonları oldu. Bu süreç içerisinde gerek Hacı Karanfil başkanımız gerekse diğer oda başkanlarımız esnafımızın haklarının savunulması anlamında hem Büyükşehir Belediye Başkanımıza hem de bizlere sıkıntılarını dile getirdiler. Bizde hükümetimize ilettik. Bu süreç yavaş yavaş inşallah atlatılıyor. Ben bugüne kadar Kahveciler Odası yönetiminde yer alan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra görev alacak olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.