banner13

Artık Sebze ve Meyve Toptancı Hali haftanın 3 günü hizmet verebilecek!

Malatya’da korona virüsün yayılmasını önlemek amacıyla, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar ve önlemler alındı. Alınan kararlar gereği Sebze ve Meyve Toptancı Hali artık sadece haftanın 3 günü hizmet verebilecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
14 Nisan 2020 Salı 16:31
Artık Sebze ve Meyve Toptancı Hali haftanın 3 günü hizmet verebilecek!

Malatya İl Hıfzıssıhha Kurulu bugün Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanarak bir takım yeni kararlar aldı ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlandı.

Alınan karar gereği, Sebze ve Meyve Toptancı Hali artık sadece haftanın 3 günü hizmet vermesi kararlaştırıldı.

Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamada Malatya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular ve Tüccarlar Dernek Başkanlığının da talebi doğrultusunda Türkiye’yi tehdit eden Covid-19 salgınının yayılımını engellemek adına Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nin Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün süreyle satış yapılmasına karar verildiği duyuruldu.

(Bülten)


Son Güncelleme: 14.04.2020 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.