banner13

AK Parti'nin MYKY'sında Malatyalıya yer yok!

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Ankara'da yapılan 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde, geçtiğimiz dönem Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci'nin yer aldığı 75 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) bu kez Malatya'dan herhangi bir isme yer verilmedi ve partinin kuruluşundan itibaren ilk kez Malatya'dan bir isim bu kurula alınmadı. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
07 Ekim 2023 Cumartesi 19:58
AK Parti'nin MYKY'sında Malatyalıya yer yok!

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Spor Salonu’nda yapıldı. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde geçerli bin 399 oyun tamamını alarak partisinin genel başkanlığına yeniden seçildi.

AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde, geçtiğimiz dönem Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci'nin yer aldığı 75 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) bu kez Malatya'dan herhangi bir isme yer verilmedi. AK Parti’nin kuruluşundan itibaren ilk kez Malatya'dan bir isim bu kurula alınmadı. 

Geçen seçimlerde Malatya 5. sıra adayı olan Vahit Atalan da milletvekili seçilmeyince zorla 15 kişilik Merkez Disiplin Kurulu'nda yer alarak genel merkez yönetiminde görev verilen tek Malatyalı isim oldu.

Erdoğan, yeniden genel başkan seçilmesinin ardından bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu ülkenin her bir vatandaşının doğumundan ölümüne kadar adalet, güvenlik, eğitim ve sağlık başta olmak üzere her türlü hizmetten en üst düzeyde yararlanabilmesini sağlayacağız. Depremle yıkılan şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırmakla kalmayacak, deprem tehdidi altındaki tüm yerleşim birimlerini tekrar inşa ve ihya edeceğiz.” dedi.

KAYNAK: ERTV- Malatya Yeni Ses- İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.