banner13

Ağır hasarlı bina madde bağımlılarının meskeni oldu!

Zapcıoğlu caddesi yani halk arasında bilinen adıyla Sıtmapınarı’nda bulunan ağır hasarlı bir binanın hemen yan taraflarında hafif hasarlı binalar ve altında da iş yerleri bulunuyor. O ağır hasarlı, hatta yıkım kodu dahi verilen bina bir türlü yıkılmadığı için bölge halkı tedirgin. Vatandaşlar madde bağımlılarının da meskeni haline gelen binanın bir an evvel yıkılmasını istiyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
28 Nisan 2024 Pazar 14:17
Ağır hasarlı bina madde bağımlılarının meskeni oldu!

Zapcıoğlu Caddesi 6 Şubat depremlerinde Malatya’da büyük yıkımın yaşandığı mahallelerin başında geliyor.

Cadde üzerinde bulunan bu bina da ağır hasarlı, yıkım kodu verildi fakat yıkımı bir türlü gerçekleştirilmiyor. Aylardır binanın yıkılmasını bekleyen hemen yan tarafındaki apartman sakinleri ve esnaflar evlerine geçip oturamıyor.

Ağır hasarlı bina iddiaya göre madde bağımlılarının meskeni haline geldi. Kendince önlem alan döşemeci esnafı kimse girmesin diye de fazla eşyalarını oraya koydu. Buda çözüm olmadı, tek çare ağır hasarlı binanın bir an evvel yıkılması.

Bölgede hizmet veren döşemeci esnafı, “Burası bir tülü yıkılmıyor. Geceleri uyuşturucu bağımlıları giriyor, kendimizce fazla eşyalarımızı oraya koyduk ama yine bir çözüm olmadı. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bir an evvel yıkılmasını istiyoruz.” dedi.

Mahalle sakini ise, “Sürekli gece sesler geliyor, uyuşturucu, alkol alıyorlar. Bir an evvel buranın yıkılıp, temize çıkmasını istiyoruz. Sürekli kavga ediyoruz. Tedirginiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.