banner13

Malatya’daki üç ayrı kazada 10 kişi yaralandı

Malatya’da meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 10 kişi yaralandı.  

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
28 Kasım 2022 Pazartesi 11:36
Malatya’daki üç ayrı kazada 10 kişi yaralandı

Malatya’da meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 10 kişi yaralandı.  

Edinilen bilgilere göre, Yeşilyurt ilçesi Samanköy çevre yolu kavşağında 22.30 sıralarında meydana gelen kazada Celal E. (41) idaresindeki 34 LF 1560 plakalı  otomobil Yazıhan istikametine seyir halinde iken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan 12 yaşındaki T.E. yaralandı.

Doğanşehir Sürgü Mahallesi’nde meydana gelen ikinci kazada ise Bedriye K.’nın kullandığı çapa motoru  kontrolden çıkarak devrildi. Kazada araç sürücü ile birlikte R.K. (69), A.E. (8) yaralandı.

Malatya- Kayseri karayolu Akçadağ Kağıt Fabrikası mevkiinde meydana gelen M.K. (54) idaresindeki 60 AAY 677 plakalı araç ile H.Ö. (52)  yönetimindeki 44 FM 322 plakalı otomobilin karıştığı bir başka kazada ise sürücülerle birlikte B.A. (53), T.Ö. (48), M.Ö. (23), S.Ö. (24) yaralandı. Yaralıların kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldığı kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.