banner13

Malatya'da acı olay... Karısını eve dönmeye ikna edemeyince intihar etti!

Malatya'da 39 yaşındaki 3 çocuk babası şahıs, tartışığı için evi terk eden karısını eve dönmeye ikna edemeyince intihar etti.

26 Ocak 2021 Salı 16:49
Malatya'da acı olay... Karısını eve dönmeye ikna edemeyince intihar etti!

Malatya'da 39 yaşındaki 3 çocuk babası şahıs, tartışığı için evi terk eden karısını telefonla arayarak ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamayınca intihar etti.

Edinilen bilgiye göre Battalgazi ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesi Yeşilçam Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı bir apartmanın 3'üncü katında ailesiyle birlikte yaşayan 3 çocuk babası 39 yaşındaki Kadir D., bir günce yaşadıkları tartışma sonucu evi terk eden karısını görüntülü telefonla aradı. Karısını eve dönmek için ikna etmeye çalışan Kadir D., çabalarının sonuç vermemesi üzerine ise eşinden helallik isteyerek, canına kıyacağını söyledi. Bunun üzerine telefonu kapatan kadın, polisi aradı. İkamete gelen ekipler çalan kapı ziline cevap alamayınca itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ikamete giren ekipler Kadir D.'yi mutfaktaki doğalgaz borusuna asılı halde buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Kadir D.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.
Kadir D.'nin cenazesi Cumhuriyet Savcısı ile polis ekiplerinin ikamette yaptığı inceleme sonrası Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.