banner13

Kazayı unutup kavgaya tutuştular!

Malatya’da kamyon ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazanın ardından araç sürücülerinin yakınları arasında kavga çıktı. Yumruk yumruğa birbirine giren tarafları polis güçlükle ayırdı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
11 Ekim 2022 Salı 12:24
Kazayı unutup kavgaya tutuştular!

Kaza, akşam saatlerinde Malatya-Elazığ karayolu Adliye Kavşağı mevkiindeki alt geçidin çıkışında meydana geldi. 

Elazığ istikametine giden U.Ö. idaresindeki 44 KN 403 plakalı kamyon, aynı yönde ilerleyen F.U. yönetimindeki 34 VL 4720 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı duyarak olay yerine gelen araç sürücülerinin yakınları arasında kavga çıktı. Taraflar arasında çıkan kavgayı polis güçlükle ayırdı. 

Trafiğin bir süre kontrollü olarak sağlandığı bölgede kazaya karışan otomobilin çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılmasıyla trafik normale döndü.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA

Son Güncelleme: 11.10.2022 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.