banner13

Emniyet nizamiyesinde kavga: 1 yaralı, 3 gözaltı

Malatya’da İl Emniyet Müdürlüğü girişindeki nizamiyede akrabalar arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralanırken, 3 kişi gözaltına alındı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
08 Nisan 2023 Cumartesi 13:38
Emniyet nizamiyesinde kavga: 1 yaralı, 3 gözaltı

Malatya’da İl Emniyet Müdürlüğü girişindeki nizamiyede akrabalar arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralanırken, 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların aracından çıkan polis yeleği ise polisleri şaşırttı.

Olay, saat 17.15 sıralarında İl Emniyet Müdürlüğü girişindeki nizamiyede meydana geldi. Aile içi bir meseleden dolayı Emniyet Müdürlüğüne gelen A.E. ile akrabaları Ö.K., A.K. ve Ş.A. arasında tartışma sonrası bıçaklı kavga çıktı. Kavgada A.E. yaralanırken, 3 zanlı gözaltına alındı.

Yaralı şahıs Battalgazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, şüphelilerin aracında arama yapan ekipler bir adet polis yeleği buldu. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.