banner13

Devrilen traktörün altında kalan sürücü yaralandı

Malatya’da arızalanan traktörüyle yolda kalan sürücünün yardımına kardeşi yetişti. Tamirciye götürmek için halatla kendi traktörüne bağladığı ağabeyinin traktörü seyir halindeyken devrildi. Devrilen traktörün altında kalan ağabey yaralandı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
03 Mayıs 2020 Pazar 16:48
Devrilen traktörün altında kalan sürücü yaralandı

Malatya’da devrilen traktörün altında kalan sürücü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Dilek Mahallesi İstasyon Caddesi’nde meydana geldi. Ahmet Eroğlu, kullandığı traktör birden arızalanınca telefonla kardeşi Kadir Eroğlu’nu arayarak, kendi traktörü ile gelip arızalanan traktörü çekerek tamirciye götürmelerini istedi. Olay yerine gelen Kadir Eroğlu, ağabeyi Ahmet Eroğlu’nun traktörüne halat takarak çekmeye başladı. İki traktör giderken viraja gelindiğinde Ahmet Eroğlu’nun bulunduğu traktör devrildi. Devrilen aracın altında kalarak yaralanan Ahmet Eroğlu, çağrılan 112 ambulansı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ahmet Eroğlu’nun tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.

iha

Son Güncelleme: 03.05.2020 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.