banner13

Boşanma aşamasındaki eşinin evini silahla bastı!

Malatya'da bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşinin evine pompalı tüfekle baskın düzenledi. Polis ekipleri evdeki kadın ve 2 çocuğunu tahliye ederken, şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
19 Kasım 2021 Cuma 17:58
Boşanma aşamasındaki eşinin evini silahla bastı!

Malatya'da bir şahıs, boşanma aşamasındaki inin evine pompalı tüfekle baskın düzenledi. Polis ekipleri evdeki kadın ve 2 çocuğunu tahliye ederken, şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.  

Edinilen bilgiye göre, Malatya'da boşanma aşamasında olan Hamza U. isimli şahıs, eşinin ikametine pompalı tüfekle baskın düzenledi. İhbar üzerine olay yerine gelen özel harekat polisleri tarafından ev abluka altına alınırken, şahsın etkisiz hale getirilmesi için çalışma başlatıldı. Özel harekat ekiplerince girilen binadaki kadın ve 2 çocuğu tahliye edilerek polis merkezine götürüldü. Kaçan şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

KAYNAK: İHA                                        

Son Güncelleme: 19.11.2021 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.