banner13

Youssouf resmen Başakşehir'de!

eni Malatyaspor’un Burundili genç orta saha oyuncusu Youssouf Ndayishimiye resmen Başakşehir'de. İstanbul ekibi transferde adı birçok kulüp ile anılan genç oyuncuyu 4.5 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.Yeni Malatyaspor bu transferden 2 milyon 150 bin Euro transfer ücreti ve sonraki satıştan yüzde 20 pay elde etti.

01 Şubat 2021 Pazartesi 18:26
Youssouf resmen Başakşehir'de!

Yeni Malatyaspor’un Burundili genç orta saha oyuncusu Youssouf Ndayishimiye resmen Başakşehir'de. İstanbul ekibi transferde adı birçok kulüp ile anılan genç oyuncuyu 4.5 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

Türkiye’de devre arası transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Youssouf Ndayishimiye’ye resmen Medipol Başakşehir'de.

İstanbul ekibi transfer döneminin bitmesine çok az bir süre kala Burundili 23 yaşındaki oyuncuyu 4.5 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

Turuncu lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz Yeni Malatyaspor'da oynayan başarılı futbolcu Youssouf Ndayishimiye'yi 4.5 yıllığına kadrosuna kattı. Yeni Malatyaspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Burundi Milli takımının futbolcusu Youssouf Ndayishimiye'ye ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.  

2019-2020 sezonunda Yeni Malatyaspor’a transfer olan Youssouf Ndayishimiye, bu sezon 19 karşılaşmada bin 466 dakika görev aldı ve ortaya koyduğu performansla birçok takımın ilgisini çekti. Türkiye’deki kulüplerin yanı sıra İspanya ve Fransa’dan da teklifler alan genç oyuncu, Süper Lig’de oynadığı 27 karşılaşmada 3 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Son Güncelleme: 01.02.2021 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.