banner13

YMS’de kombine indirimi

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da yönetim, daha önce belirlenen kombine bilet ve maç bileti fiyatlarında indirim yapma kararı aldı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
09 Ağustos 2022 Salı 16:17
YMS’de kombine indirimi

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da yönetim, daha önce belirlenen kombine bilet ve maç bileti fiyatlarında indirim yapma kararı aldı.

Bu sezon Spor Toto 1.Lig’de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor’da yönetimin belirlediği kombine ve maç bilet fiyatları sonrası taraftarlar, indirim yapılması talebinde bulunmuş ve isteklerini sosyal medya üzerinden yönetime iletmişti. Yeni Malatyaspor yönetimi, taraftarların istediğini geri çevirmedi ve gerek kombine gerekse de maç bilet fiyatlarında indirime gitti.

Doğu Anadolu ekibinden yapılan açıklamada, “Yönetim kurulumuz vefakâr taraftarımızın sesine kulak vererek daha önce açıklanan kombine bilet fiyatlarında indirime gitme kararı almıştır. Yeni sezonda daha büyük coşkuyla tribünlerde buluşmak dileğiyle” denildi.

Yeni Malatyaspor yönetiminin daha önce açıkladığı kombine ve maç bilet fiyatları şöyleydi:

Batı alt tribün bin 500, batı üst tribün ve batı üst aile tribünü bin 300, doğu alt tribün 800 TL ve doğu üst tribün 700 TL. Tek maç bilet fiyatları batı alt tribün-100 TL, batı üst tribün-80 TL, batı üst aile tribünü-80 TL, doğu alt tribün-60 TL, doğu üst tribün-50 TL, güney alt tribün-25 TL.

Yönetim tarafından gerçekleştirilen indirim sonrası kombine ve maç bilet fiyatları şöyle:

Kombine Bilet

Batı alt tribün-750 TL, batı üst tribün-650 TL, batı üst aile tribün-650 TL, doğu alt tribün-400 TL, doğu üst tribün-350 TL

Tek Maç

Batı alt tribün-50 TL, batı üst tribün-40   TL, batı üst aile tribün-40 TL, doğu alt tribün-30 TL, doğu üst tribün-25 TL, güney alt tribün-20 TL.

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.