banner13

Yeşilyurt, İstanbul’dan 1 puanla dönüyor

TFF 3.Lig 2.Grup’ta 31.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, İstanbul’da Bayrampaşaspor ile 0-0 berabere kaldı.

26 Mart 2022 Cumartesi 17:33
Yeşilyurt, İstanbul’dan 1 puanla dönüyor

TFF 3.Lig 2.Grup’ta 31.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, İstanbul’da Bayrampaşaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 31.haftada deplasmanda Bayrampaşaspor ile karşı karşıya geldi. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Burak Yücetağ, Suha Adıyaman, Halit Karacabay hakem üçlüsü yönetti.

Bayrampaşaspor sahaya; Mehmet Enes Sarı, Uğur Daşdemir, Tolga Kalender, Abdulsamet Burak, Cengizhan Bayrak, Kaan Mert Nasırcılar, Ahmet Bahçıvan, İsmail Can Çavuşluk, Halil Çelik, Yasin Çakaloğlu ve Abdulkadir Özgen on biriyle çıktı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise Ogün Karakaya, Alpay Aldemir, Caner Çolak, Metehan Andaç Özlü, Berk Yiğit Karadağ, Caner Yılmaz, Selim Dedekoç, Musa Buğrahan Kavaklı, Burçin Yüksel, Mehmet Atik ve Hamza Alper on biriyle sahaya çıktı.

Mücadelenin ilk yarısı ve ikinci yarısında her iki takımda gol bulmak için pozisyonlara girse de maçta gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı.  

Anahtar Kelimeler:
BayrampaşaYeşilyurtspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.