banner13

Yeşilyurt Belediyespor 11 oyuncuyla yollarını ayırdı

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 11 futbolcuyla yollarını ayırdı. Turuncu yeşilliler, transfer çalışmaları kapsamında anlaştığı oyuncuları ise kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
01 Ocak 2020 Çarşamba 17:09
Yeşilyurt Belediyespor 11 oyuncuyla yollarını ayırdı

Grupta ilk yarıyı istediği gibi geçiremeyen ve küme düşme potası içerisinde yer alan Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Antalya’da devre arası kamp çalışmalarına devam eden turuncu yeşilliler, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak, yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un Asbaşkanı ve Transfer Komitesi Başkanı İhsan Kılıç, teknik direktör Mehmet Ak’ın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

İkinci yarıda istedikleri sonuçları alarak takımı Play-off’a taşımak istediklerini dile getiren Kılıç, “Devre arası transfer çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Hedefimiz ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak, takımımızı Play-off’a taşımak. Transferde görüştüğümüz futbolcular var. Antalya kampımızda toplu imza töreni yapmayı planlıyoruz. Şuanda görüştüğümüz 1-2 oyuncu daha var. Sonrasında da imza töreni düzenleyeceğiz.”

Kılıç, yeni transferleri kısa süre içerisinde kadrolarına katacaklarını ifade ederek, 11 oyuncuyla da karşılıklı görüşüp, anlaşarak yollarını ayırdıklarını kaydetti.

Kılıç; Enes Kaplan, İsmail Baran Karakoç, Selim Dağ, Serkan Sarıkaya, Dersim Şahan Kaynak, Bedirhan Danışmaz, Mehmet Avcı, Ömer Faruk Bartan, Abdulvahap Kaya, Ahmet Topal ve Enes Filiz ile kulüp olarak yollarını ayırdıklarını kaydederek, bu futbolculara emeklerinden dolayı teşekkür etti.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.