banner13

Yeni Malatyaspor, Semih Kaya ile anlaştı

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, defans oyuncusu Semih Kaya ile anlaştı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
29 Eylül 2020 Salı 18:43
Yeni Malatyaspor, Semih Kaya ile anlaştı

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, defans oyuncusu Semih Kaya ile anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, savunma hattına takviyece bulundu. Sarı siyahlılar, bir dönem Galatasaray'ın formasını giyen defans oyuncusu Semih Kaya'yı renklerine bağladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, milli takımımızda da görev yapmış, son olarak Sparta Prag forması giyen defans oyuncusu Semih Kaya'yı renklerine bağlamıştır. Semih Kaya'ya hoş geldin diyor, asil formamızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

29 yaşında ve 1,83 metre boyundaki defans oyuncusu Semih Kaya, İzmir ekibi Altay'ın altyapısında yetişti. Daha sonra Galatasaray'ın altyapısına geçen tecrübeli savunma oyuncusu, Galatasaray U21 takımında forma giydikten sonra Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzaladı. 2010 yılında Gaziantep'te kiralık olarak forma giyen Semih Kaya, daha sonra Kartalspor'da kiralık olarak oynadı. Galatasaray'dan Sparta Praha takımına transfer olan Kaya, daha sonra 2019'da Galatasaray'da kiralık olarak forma giydi. Daha sonra Sparta Praha' ya dönen Semih Kaya, Yeni Malatyaspor ile anlaştı.

Galatasaray'da 209 maça çıkan Kaya, 33 kez Sparta Praha'nın formasını giydi. Süper Lig'de 147 maça çıkan tecrübeli savunmacı, Türkiye U15, U16, U17, U18, U19, U21 ve A Millî takımlarının da formalarını giydi.

FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ - ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.