banner13

Yeni Malatyaspor ile Gaziantep Süper Lig’de ilk kez karşılaşacak

Süper Lig’de ilk yarının son haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, 29 Aralık Pazar günü 16.30’da deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma takımların Süper Lig’deki ilk karşılaşması olacak.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
26 Aralık 2019 Perşembe 16:21
Yeni Malatyaspor ile Gaziantep Süper Lig’de ilk kez karşılaşacak

Ligde 16 haftalık bölümde 6 galibiyet, 5 beraberlik, 5’te mağlubiyet alarak 23 puan toplayan ve sekizinci sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 17.haftasında 16 haftalık bölümde kendisi gibi 6 galibiyet, 5 beraberlik, 5’te mağlubiyetle 23 puan toplayan ve gol averajıyla 10.sırada yer alan Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

İki takım daha önce 1’i hazırlık karşılaşması 4’ü se TFF 1.Lig mücadelesi olmak üzere 5 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda BtcTurk Yeni Malayaspor’un üstünlüğü bulunuyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Gaziantep Futbol Kulübü ilk olarak 2015-2016 sezonuna TFF 1.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Gaziantep’te oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Gaziantep Futbol Kulübü 1-0 kazandı.

İki takım 2016-2017 sezonunda bir kez daha TFF 1.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Gaziantep’te oynanan karşılaşma ise Malatya ekibinin 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.

İki takım 4 Ağustos’ta bir hazırlık karşılaşması oynadı. Yeni Malatyaspor, hazırlık karşılaşmasını 2-1 kazandı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.