banner13

Yeni Malatyaspor hem lig hem de kupada doludizgin

BtcTurk Yeni Malatyaspor, hem Süper Lig’de hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna doludizgin devam ediyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
04 Aralık 2019 Çarşamba 13:08
Yeni Malatyaspor hem lig hem de kupada doludizgin

Süper Lig’de bu sezon şuana kadar oynadığı 13 karşılaşmada 20 puan toplayan ve 7 haftadır maç kaybetmeyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu birinci maçında da konuk ettiği Ankara ekibi Keçiörengücü’nü 3-1 mağlup etti.

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 7 haftada mağlubiyet yüzü görmedi. 7 haftalık bölümde 3 galibiyet, 4’te beraberlik alan sarı kırmızılı takım, yenilmezlik serisini Ziraat Türkiye Kupası’nda da sürdürdü.

Ligin 13.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor, yenilmezlik serisini 7 maça çıkarttı. Sarı kırmızılı takım, Galatasaray’ın deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından 20 puan ve gol averajıyla yedinci sırada yer aldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de geride kalan 7 haftada 3 galibiyet, 4’te beraberlik ile 13 puan topladı.

Ligin 6.haftasında deplasmanda Antalyaspor’a 3-0’lık skorla kaybettikten sonra yedinci haftada sahasında Yukatel Denizlispor’u 5-1, sekizinci haftada deplasmanda İttifak Holding Konyaspor’u 2-0, dokuzuncu haftada ise sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-0 mağlup eden sarı kırmızılı takım, son 4 maçında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Malatya temsilcisi 10.haftada deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2, 11.haftada deplasmanda Göztepe ile 1-1, 12.haftada sahasında Fenerbahçe ile 0-0, 13.haftada ise yine deplasmanda Gençlerbirliği’yle 3-3 berabere kaldı.

Sarı kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu’nda 3 Aralık Salı günü sahasında konuk ettiği Keçiörengücü’nü ise 3-1 mağlup etti.

Ligde ve kupada oynadığı son 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 4’te beraberlik alarak yenilmezlik serisi yakalayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu seriyi Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında da sürdürmek istiyor.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETEİ- ERTV


Son Güncelleme: 04.12.2019 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.