banner13

Sergen Yalçın, PFDK'ya sevk edildi!

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Öte yandan karşılaşma sonrası BtcTurk Yeni Malatyaspor'un oyuncusu Adis Jahovic ile tartışan ve sarı kırmızılı takımın soyunma odasını basan Kasımpaşalı Veysel Sarı dahil  2 oyuncusunu ve bir kulüp görevlisini de PFDK’ya gönderdi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
06 Kasım 2019 Çarşamba 11:48
Sergen Yalçın, PFDK'ya sevk edildi!

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Öte yandan karşılaşma sonrası BtcTurk Yeni Malatyaspor'un oyuncusu Adis Jahovic ile tartışan ve sarı kırmızılı takımın soyunma odasını basan KasımpaşaVeysel Sarı dahil  2 oyuncusunu ve bir kulüp görevlisini de PFDK’ya gönderdi.

Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) yapılan sevk raporlarını açıkladı. Buna göre, BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada "sportmenliğe aykırı hareketi", "hakareti" ve "tedbire uymaması" tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Hukuk Müşavirliği ayrıca, Kasımpaşa karşılaşmasında "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle sarı kırmızılı kulübü de PFDK'ya sevk etti.

Hukuk Müşavirliği tarafından yapılan açıklama şöyle: "BTC TURK YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 03.11.2019 tarihinde oynanan KASIMPAŞA A.Ş.-BTC TURK YENİ MALATYASPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, BTC TURK YENİ MALATYASPOR Kulübü teknik sorumlusu ALİ RIZA SERGEN YALÇIN'ın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca, "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve "tedbire uymaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 50. maddesi uyarınca 04.11.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Hukuk Müşavirliği, BtcTurk Yeni Malatyaspor'un soyunma odasını basan Kasımpaşalı Veysel Sarı dahil  2 oyuncusunu ve bir kulüp görevlisini de PFDK’ya gönderdi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "KASIMPAŞA A.Ş. Kulübü'nün 03.11.2019 tarihinde oynanan KASIMPAŞA A.Ş.-BTC TURK YENİ MALATYASPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, KASIMPAŞA A.Ş. Kulübü futbolcusu VEYSEL SARI'nın aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 05.11.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, KASIMPAŞA A.Ş. Kulübü görevlisi UĞUR ZORÇELİK'in aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 05.11.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, KASIMPAŞA A.Ş. Kulübü futbolcusu RAMAZAN KÖSE'nin aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 05.11.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ - ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.