banner13

Pütürge Belediyespor’da ayrılık!

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Pütürge Belediyespor’da teknik direktör Fikret Avcu ile yollar ayrıldı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
30 Ekim 2019 Çarşamba 15:54
Pütürge Belediyespor’da ayrılık!

Sezona bir dizi sıkıntılarla başlayan ve futbolcularının lisansını çıkaramadığı için ilk hafta maça çıkamayan Pütürge Belediyespor’da üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası takımın teknik direktörü Fikret Avcu ile yollar ayrıldı.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Yapılan görüşme sonrası teknik direktörümüz Fikret Avcu ile yollarımız ayrılmıştır. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” denildi.

Sezona, maça çıkmadığı için 3-0 (hükmen) Siverek Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan Pütürge Belediyespor, ikinci haftada Gaziantepspor’un maça gelmemesi üzerine 3 puan almıştı. Siverek Belediyespor karşılaşmasına çıkmadığı için 3-0 hükmen yenilginin yanı sıra 3 puan silme cezası alan yeşil beyazlılar, ikinci hafta sonunda 0 (sıfır) puanda yer aldı.

Grup’ta üçüncü haftadaki Fırat Üniversitesi ve dördüncü haftadaki Adıyaman 1954 Spor karşılaşmalarını 2-0’lık skorlala kaybeden Pütürge Belediyespor, altıncı haftada sahasında Gaziantep Ankasspor’a 2-0 kaybetti ve haftayı 0 puanla 11.sırada tamamladı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.