banner13

Pütürge Belediyespor Elbistan deplasmanında

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Pütürge Belediyespor, 11.haftada deplasmanda Elbistanspor ile karşı karşıya gelecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
29 Kasım 2019 Cuma 12:32
Pütürge Belediyespor Elbistan deplasmanında

Grupta geride kalan 10 hafta sonunda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 7’de mağlubiyet alan yeşil beyazlılar, 3 puan silme cezası nedeniyle 4 puanla 12.sırada yer alıyor.

Ligin 10.haftasında sahasında Kahta 02 Spor’a 4-0’la kaybeden Pütürge Belediyespor, 11.haftada deplasmanda Elbistanspor ile karşı karşıya gelecek.

1 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Elbistan Sentetik İlçe Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmayı Şanlıurfa Bölgesi Bölgesel Hakemi Yusuf Adnan Kendirciler yönetecek. Kendirciler’in yardımcılıklarını Diyarbakır Bölgesi Bölgesel Yardımcı Hakemi Mehmet Polat ile Şanlıurfa Bölgesi Bölgesel Yardımcı Hakemi Muhammed Mustafa Çalışır yapacak. Mücadelede, Diyarbakır Bölgesi Kadın Bölgesel Hakemi Perihan İlçektay ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.