banner13

PFDK’dan BtcTürk Yeni Malatyaspor ve Sivasspor'a ceza!

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK), BtcTurk Yeni Malatyaspor ile DG Sivasspor’a taraftarlarının kötü ve çirkin tezahüratları nedeniyle ceza çıktı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
13 Aralık 2019 Cuma 15:37
PFDK’dan BtcTürk Yeni Malatyaspor ve Sivasspor'a ceza!

Geçtiğimiz Cumartesi günü Malatya’da oynanan ve konuk takımın 3-1 galip geldiği B.Yeni Malatyaspor- DG Sivasspor maçıyla ilgili olarak, her iki kulüp PFDK’ya sevkedilmişti. Kurul, her iki kulübün cezalarını açıkladı.

TFF’nin internet sitesindeki açıklama şöyle:

“BTC TÜRK YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 07.12.2019 tarihinde oynanan BTC TÜRK YENİ MALATYASPOR-DEMİR GRUP SİVASSPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan GÜNEY ALT D ve E blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

DEMİR GRUP SİVASSPOR Kulübünün, 07.12.2019 tarihinde oynanan BTC TÜRK YENİ MALATYASPOR-DEMİR GRUP SİVASSPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN A, B, C ve D blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada DEMİR GRUP SİVASSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,.”

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.