banner13

Malatyalı hakem Arslanboğa'ya 1.Lig maçında görev!..

Eskişehir Bölgesi'nin Malatyalı Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'ya TFF 1.Lig maçında görev verildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
20 Kasım 2019 Çarşamba 16:40
Malatyalı hakem Arslanboğa'ya 1.Lig maçında görev!..

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından profesyonel hakemlik sözleşmesi feshedilen Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'ya TFF 1.Ligin 12.haftasında görev verildi.

Arslanboğa, ligin 12.haftasında İzmir Menemen İlçe Stadı'nda 16.30'da Ekol Göz Menemenspor ile Balıkesirspor arasında oynanacak olan karşılaşmada düdük çalacak. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Kemal Elmas ile Muğla Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Gökhan Memişoğlu yapacak.

TFF Yönetim Kurulu, Malatyalı Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa’nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu Profesyonel Hakem Sözleşmesi’ni feshetmiş, Tahkim Kurulu da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulu tarafından ‘Profesyonel Hakem’ sözleşmesi feshedilen Eskişehir Bölgesi’nin Malatyalı hakemi Suat Arslanboğa’nın başvurusunu ‘itiraz konusunda kurulun görevsiz olması nedeniyle’ reddetmişti.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.