banner13

Korona virüs şüphesi bulunan Bifouma’nın test sonucu belli oldu

Yeni Malatyaspor’da korona virüs şüphesi nedeniyle geçen haftaki Kayserispor müsabakasında forma giyemeyen kanat oyuncusu Thievy Bifouma, kendisine yapılan testin sonucunun negatif çıktığını açıkladı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
17 Mart 2020 Salı 13:08
Korona virüs şüphesi bulunan Bifouma’nın test sonucu belli oldu

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un kanat oyuncusu Thievy Bifouma, koron virüsle ilgili kendisine yapılan testin negatif çıktığını ifade ederek, “Bende virüs yok” dedi.

Koronavirüs kabusu tüm dünyayı sarmaya devam ederken en çok etkilenenlerin başında spor camiası geliyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor’un kanat oyuncusu Bifouma’da koronavirüs testine tabi tutuldu. Kayserispor maçında forma giyemeyen Kongo uyruklu oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden test sonucuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Bifouma’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şöyle: “Son zamanlarda haberler çıkıyor coronavirus olduğuma dair. Bazı insanlar için komik olabilir ama benim ve ailem için komik değil. Testleri yaptım negatif çıktı. Hastalığım yok ve virüs yok bende.”

İspanya’ya ailevi sebeplerden dolayı mecburen gittiğini belirten Bifouma, “İstanbul’a döndüm ve birkaç gün tedbir amaçlı bekledim. Etrafımdaki insanları korumak adına İstanbul’da kaldım. İspanya’ya tedbirli, özel ekiple gittim. Üzerinde maske ve alkollü jel vardı. Kendimi koruyarak gittim, bundan emin olabilirsiniz. Kulüp gereken açıklamayı yapacaktır. Herkesten özür dilerim. Allah hepimizi korusun. En büyük Malatyaspor” ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor ile 11 Mart’taki erteleme maçında forma giyen Bifouma, daha sonra yurt dışına çıktığı için 26.haftada deplasmanda Hes Kablo Kayserispor maçının kadrosuna alınmamış ve kontrole gönderilmişti.

FERDİ DURDU, YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV

Son Güncelleme: 17.03.2020 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.