banner13

Karadeniz’de 3 puanın değeri çok büyük!

üper Ligin 3.haftasında Yeni Malatyaspor, 26 Eylül Cumartesi günü 19.00’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. 3 puanın değerinin büyük olduğu karşılaşmayı, Edirne Bölgesi Üst Klasman Hakemi Özgür Yankaya yönetecek.

24 Eylül 2020 Perşembe 15:53
Karadeniz’de 3 puanın değeri çok büyük!

Süper Ligin 3.haftasında Yeni Malatyaspor, 26 Eylül Cumartesi günü 19.00’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. 3 puanın değerinin büyük olduğu karşılaşmayı, Edirne Bölgesi Üst Klasman Hakemi Özgür Yankaya yönetecek.

2020-2021 sezonunda geride kalan 2 haftada hanelerine 1’er puan yazdırabilen Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor, ligin üçüncü haftasında kozlarını paylaşacak. 3.hafta sonunda galibiyetle tanışmak isteyen iki takımın mücadelesi Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak. Kritik mücadelenin başlama saati 19.00.

İki haftada 1’er puan

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, 2020-2021 sezonuna istediği gibi başlayamadı. En kötü sezon başlangıcını yapan sarı siyahlı takım, ligin ilk haftasında deplasmanda İstanbul ekibi Fatih Karagümrük’e 3-0’lık skorla mağlup olurken, ikinci haftada sahasında İzmir ekibi Göztepe’yle 1-1 berabere kaldı.

Geride kalan sezon şampiyonluk yarışının içerisinde olan ve performansıyla dikkat çeken Trabzonspor’da 2020-2021 sezonuna iyi başlayamayan takımlar arasında yer alıyor. Bordo mavili ekip, ligin ilk haftasında sahasında Beşiktaş ile oynadığı derbi maçı 3-1 kaybederken, ikinci haftada deplasmanda Yukatel Denizlispor ile 0-0 berabere kaldı.

Maçın hakemi Özgür Yankaya

3 puanın büyük önem taşıdığı Trabzonspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Edirne Bölgesi Üst Klasman Hakemi Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Esat Sancaktar ile İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İlker Takpak yapacak. Mücadelede, Kocaeli Bölgesi Üst Klasman Hakemi Alper Çetin ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

İstatistikler ne diyor?

Opta Fact’in verilerine göre, Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'u konuk ettiği üç Süper Lig maçını da kazandı ve bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 8 gol gönderdi.

Trabzonspor ile oynadığı ilk üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Yeni Malatyaspor, daha sonraki üç karşılaşmada rakibinden puan alamadı.

İç sahada oynadığı son beş Süper Lig maçını kazanamayan  ve son iki karşılaşmayı kaybeden Trabzonspor, evinde en son 2011/12 sezonunda üst üste üç yenilgi almıştı.

Süper Lig'de çıktığı son dokuz deplasmanın sekizinden mağlubiyetle dönen Yeni Malatyaspor, tek galibiyetini gol yemediği tek karşılaşmada aldı.

Bu sezon Süper Lig'de net gol pozisyonuna giremeyen iki takımdan biri Trabzonspor.

Sezonun ilk iki haftasında Gençlerbirliği  ve Fenerbahçe'nin  ardından hücum bölgesinde en fazla isabetli pas yapan takım Yeni Malatyaspor.

Trabzonspor'un bu sezon Süper Lig'de attığı tek golü kaydeden Abdülkadir Ömür, aynı zamanda takımının çektiği 21 şutun 10'unda pay sahibiydi.

Anthony Nwakaeme, Yeni Malatyaspor'a karşı forma giydiği son üç Süper Lig maçında üç gole doğrudan katkı sağladı.

Adem Büyük'ün Yeni Malatyaspor formasıyla Süper Lig'de attığı gollerin yüzde 45'i penaltıdan geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.