banner13

Kaplan evinde 3 puanı istiyor!

Spor Toto Süper Ligin 9.haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor,  yarın 14.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. BtcTurk Yeni Malatyaspor, evinde oynayacağı karşılaşmayı kazanıp, üst üste üçüncü galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Ligde sıkıntılı bir süreçten geçen  İstikbal Mobilya Kayserispor ise BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
26 Ekim 2019 Cumartesi 11:02
Kaplan evinde 3 puanı istiyor!

Süper Lig'de geride kalan 8 haftada 13 puan toplayan ve üst üste aldığı iyi sonuçlarla yükselişe geçen, BtcTurk Yeni Malatyaspor, 8 haftalık süreçte henüz galibiyeti bulunmayan ve 4 puanla ligin son sırasında yer alan İstikbal Mobilya Kayserispor'u konuk ediyor. Ligde bu sezon üst üste ikinci kez galip gelen Malatya ekibi, ligde sıkıntılı günler geçiren rakibini sahasında taraftarının desteğiyle yenerek, iyi gidişatını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

SÜPER LİG’DE BEŞİNCİ KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYORLAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile İstikbal Mobilya Kayserispor daha önce Süper Lig’de 4 kez karşı karşıya gelirken, bu karşılaşmaların 2’si Malaya ekibinin üstünlüğüyle sonuçlandı. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile İstikbal Mobilya Kayserispor daha sonra Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. 2017-2018 sezonunu ilk yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşma 1-0 BtcTurk Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 3-2 Malatya ekibinin üstünlüğüyle sonuçlandı.

İki takım 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşma 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik skorla neticelendi.

 BYMS SAHASINDA 7 PUAN TOPLADI

Spor Toto Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında şuana kadar oynadığı 4 karşılaşmada 7 puan topladı. 

Sarı kırmızılılar, ligde geride kalan 8 haftada 4 iç saha, 4'te deplasman maçına çıktı. İç sahada oynadığı 4 karşılaşmada 7 puan toplayan sarı kırmızılılar, deplasmanda ise 6 puan kazandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, şuana kadar sahasında oynadığı 4 karşılaşmanın 2'sini kazanırken, 1'inde berabere kaldı, 1'ini ise kaybetti.

Ligin ilk haftasında evinde Medipol Başakşehir'i 3-0 mağlup eden sarı kırmızılılar, üçüncü haftada sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 3-2'lik skorla mağlup oldu. Ligin beşinci haftasında konuk ettiği Galatasaray ile 1-1 berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor, yedinci haftada ise evinde Yukatel Denizlispor'u 5-1 mağlup etti.

HEDEF ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ GALİBİYET

BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon ilk kez üst üste ikinci galibiyetini aldı. Sarı kırmızılılar, ligin 9.haftasında konuk edeceği İstikbal Mobilya Kayserispor'u da yenerek, üst üste üçüncü galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.

Sezona Medipol Başakşehir karşısında aldığı galibiyetle başlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, altıncı haftada kadar üst üste iki galibiyet alma başarısını gösterememişti.

Süper Ligin yedinci haftasında sahasında Yukatel Denizlispor'u 5-1'lik skorla mağlup eden sarı kırmızılılar, sekizinci haftada ise deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'u 2-0 yendi ve bu sezon üst üste ikinci galibiyetini almış oldu.

MAÇIN HAKEMİ ZORBAY KÜÇÜK

Yarın 14.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasını Adana Bölgesi Üst Klasman Hakemi Zorbay Küçük yönetecek. 

Küçük'ün yardımcılıklarını İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ekrem Kan ile İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Deniz Caner Özaral yapacak. Mücadelede, Gaziantep Bölgesi Klasman Hakemi Yakup Özhan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

BtcTurk Yeni Malatyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasında VAR Hakemliğini Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, AVAR Hakemliğini ise İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Kerem Ersoy yapacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.