banner13

İşte Yeni Malatyaspor'a gelen ve giden oyuncular...

Süper Lig’de ara transfer dönemimde en çok konuşulan takımlarından biri Yeni Malatyaspor oldu. Peki sarı siyahlı takım ara transfer döneminde hangi oyuncuları kadrosuna kattı kimleri gönderdi?

02 Şubat 2021 Salı 17:06
İşte Yeni Malatyaspor'a gelen ve giden oyuncular...

Süper Lig’de ara transfer dönemimde en çok konuşulan takımlarından biri Yeni Malatyaspor oldu. Peki sarı siyahlı takım ara transfer döneminde hangi oyuncuları kadrosuna kattı kimleri gönderdi?

Futbolda ara transfer dönemi resmen sona erdi.

Yeni Malatyaspor transfer dönemi boyunca sessiz kalırken transferin son gününü çok hareketli geçirdi.

Transferde en çok konuşulan isimlerin başında gelen Galatasaray ve Başakşehir’in yanı sıra Fransa, İspanya ve Belçika’dan da teklifler alan Youssuf, Türkiye’de kaldı ve Başakşehir’e transfer oldu.

Galatasaray’ın uzun süre kadrosuna katmak için görüşme yaptığı Burundili oyuncu, bundan sonraki süreçte Medipol Başakşehir’in formasını giyecek.

Youssuf Ndayishimiye’yi Başakşehir’e veren Yeni Malatyaspor kulübü ise daha önce prensip anlaşmasına vardığı oyuncularla resmi sözleşme imzaladı.

Ara trensferin son günü olan 1 Şubat Pazartesi günü, gündüz saatlerinden “coming soon” gönderisi paylaşan ancak uzun süre herhangi bir transfer açıklamadığı için taraftarın tepkisine yol açan Yeni Malatyaspor Yönetimi, Pazartesi 21.00’den sonra transferleri tek tek açıklamaya başladı.

Yeni Malatyaspor ara transferde kadorsuna Stevie Mallan, Aly Malle, Haqi Osman, Jospin Nshimirimana, Philip Gameli Awuku, Eric Ndizeye ve Atakan Müjde'yi kattı.

Ara transfer döneminde Yeni Malatyaspor'dan ayrılan oyuncular ise, Mustafa Akbaş, Berk Yıldız,  Murat Akça, Youssouf Ndayismhimiye, Cueva oldu. Pendikspor'dan transfer edilen Atakan Müjde'de sezon sonuna kadar Pendikspor'a kiralandı.

Bu arada, yaz transfer döneminde Samsunspor’a kiralanan Rahman Buğra Çağıran’ın, 31 Ocak 2021 tarihi itibarıyla Yeni Malatyaspor’a döndüğü, 1 Şubat 2021 tarihi itibarıyla Yeni Malatyaspor’dan BB Erzurumspor’a kiralandığı, yine geçtiğimiz yaz transfer döneminde Adana Demirspor’a kiralanan Kaleci Emre Selen’in 31 Ocak 2021 tarihi itibarıyla Yeni Malatyaspor’a döndüğü ve 1 Şubat 2021 tarihi itibarıyla Yeni Malatyaspor’dan Menemenspor’a gittiği bildirildi.

Son Güncelleme: 02.02.2021 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.