banner13

Guilherme kampı terketti.. BYMS yönetimi öfkeli!

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile kiralık olarak sözleşmesi bulunan Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marquez’in izin bir şekilde takımın Antalya’daki kamp çalışmalarını yapığı otelden ayrıldığı bildirildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
30 Ocak 2020 Perşembe 15:47
Guilherme kampı terketti.. BYMS yönetimi öfkeli!

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile kiralık olarak sözleşmesi bulunan Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marquez’in izin bir şekilde takımın Antalya’daki kamp çalışmalarını yapığı otelden ayrıldığı bildirildi.

Sarı kırmızılı takıma transfer olduğu günden buyana adı Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile sıkça ayrılan Guilherme ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Beşiktaş ile anlaşmaya yakın olan Brezilyalı oyuncu, siyah beyazlı takımın transferde harcama limitinde yaşadığı sonun nedeniyle sarı kırmızılı takımda kalmıştı.

 İstanbul ekibinin başına teknik direktör Sergen Yalçın’ın geçmesiyle birlikte yeniden Beşiktaş’ın gündemine gelen Guilherme’ye, Karadeniz ekibi Trabzonspor’da talip oldu. Takımla birlikte Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi Antalya’da gerçekleştirilen kamp çalışmalarında bulunan Guilherme Costa Marquez’in Trabzonspor ile yazılı bir izin olmadan görüşe yaptığı ortaya çıkarken, Brezilyalı oyuncunun kampı izinsiz terk ettiği bildirildi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: “Trabzonspor Kulübü, sözleşmeli futbolcumuz Guilherme Costa Marquez ile kulübümüzün yazılı izni olmadan görüşmeler yapmış ve futbolcumuzu bu sabah itibariyle takımımızın kamp yaptığı otelden iznimiz dışında Trabzon’a çağırmıştır. Kamuoyunun malumu üzere futbolcumuzun asıl sahibi olan Alvarenga Kulübü ile yapmış olduğumuz sözleşmenin çıkış maddesini kullandıklarını düşündüğümüz Trabzonspor Kulübü’ne ve değerli camiasına bir bilgilendirme yapma zarureti doğmuştur. Şöyle ki; yıllara mal olmuş Trabzonspor – Malatyaspor dostluğunu, kardeşliğini zedelemeye çalışan şahıslara çağrımızdır. Her ne şartta olursa olsun futbolcumuz ile bizim iznimiz olmadan görüşülmesi (ayartılması) futbolun yazılı çizili kuralları dışında, ahlakına uymamış ve Trabzonspor gibi büyük bir camiayı yönetenlere yakışmamıştır. Her bulduğu fırsatta dürüstlükten, futbol ahlakından bahsedenlerin bugün günü kurtarmak adına yaptıkları büyük camiamız tarafından hiç bir zaman unutulmayacak, FIFA kurulları önünde Malatyaspor camiasının hakkı korunacaktır. Transferin bitimine saatler kala kulübümüzü mağdur etmek adına bu işe soyunanları değerli Trabzonspor camiasının da kabullenmeyeceğine inanıyor, kamuoyuna saygılar sunuyoruz.”

FERDİ DURDU / YENİ MALATYA GAZETESİ - ERTV

Son Güncelleme: 30.01.2020 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.