banner13

ERTV dün duyurdu YMS bugün açıkladı. Gevrek senaryolara devam ediyor

ERTV’nin dün açıkladığı istifayı Yeni Malatyaspor Kulübü bugün doğruladı. Yeni Malatyaspor’un 26 Haziran’da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulunda bulunmamasına rağmen, son dakikada Gevrek’in hazırladığı liste ile gıyabında başkan seçilen Aziz Ayboğa ve yönetiminin istifa etmesiyle yeni genel kurulun 10 Temmuz’da çoğunluk sağlanamazsa 17 Temmuz'da yapılacağı açıklandı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
29 Haziran 2022 Çarşamba 17:23
ERTV dün duyurdu YMS bugün açıkladı. Gevrek senaryolara devam ediyor

ERTV’nin dün açıkladığı istifaYeni Malatyaspor Kulübü bugün doğruladı. Yeni Malatyaspor’un 26 Haziran’da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulunda bulunmamasına rağmen, son dakikada Gevrek’in hazırladığı liste ile gıyabında başkan seçilen Aziz Ayboğa ve yönetiminin istifa etmesiyle yeni genel kurulun 10 Temmuz’da çoğunluk sağlanamazsa 17 Temmuz'da yapılacağı açıklandı.

Yeni Malatyaspor’da tiyatroya dönen Olağan Seçimli Genel Kurulunun ardından hergün yeni senaryolar devam ediyor.

ERTV’nin 28 Haziran’da, duyurduğu “Yeni Malatyaspor’un Olağan Seçimli Genel Kurulda Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in son dakika hamlesiyle gıyaplarında yönetime seçilen Aziz Ayboğa ve beraberindeki yöneticiler noter ve yazılı dilekçeler aracılığıyla istifalarını sundular” haberinin ardından Yeni Malatyaspor kulübü de bugün (29 Haziran) istifayı doğruladı.

Yeni Malatyaspor kulübünün resmi sosyal medya hesabınan yapılan açıklamada yeni başkan seçilen Aziz Ayboğa’nın açıklamalarına yer verildi. Açıklamada, "Şehrimizin kıymetli Valisi ile yaptığımız görüşmelerde yeniden bir genel kurul kararı alınmasının Yeni Malatyaspor Kulübü için daha faydalı olacağına kanaat getirdik. Şahsım olarak Yeni Malatyaspor’a geçmişte yapmış olduğum hizmetlerin devamlılığını da yapmaya her daim hazırım" ifadelerine yer verildi.

Yeni Malatyaspor’un sosyal medya hesabından yapılan bir diğer açıklamada ise “Kulübümüz Yönetim Kurulu, Aziz Ayboğa Başkanlığında toplanarak, 10.07.2022 Pazar Günü saat 10.00’da Nurettin Soykan Tesislerinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Yapma kararı almıştır. Çoğunluk sağlanaması halinde 17.07.2022 tarihinde saat 10.00’da Battalgazi Belediyesi Konferans salonunda yapacaktır.” denildi.

Buna göre; Gevrek’in adaysız kalan ve kayyuma gitmesine kesin gözüyle bakılan kulübü kendisinden sonra hesapların incelenmemesi için kayyumdan uzak tutma çabasının olduğu senaryoları da doğrulanmış oldu.

Son Güncelleme: 29.06.2022 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.