banner13

Çaykur Rizespor Semih ve Kubilay’ı istiyor

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’un savunma oyuncusu Semih Kaya ve ileri uç oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş’u transfer etmek istiyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
06 Ocak 2022 Perşembe 11:58
Çaykur Rizespor Semih ve Kubilay’ı istiyor

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’un savunma oyuncusu Semih Kaya ve ileri uç oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş’u transfer etmek istiyor.

Karadeniz ekibi, devre arası transfer çalışmaları kapsamında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Semih Kaya ve forvet oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş’u kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı siyahlı kulübe bir teklifte bulunan Çaykur Rizespor yönetimi, takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu’nun isteği doğrultusunda bu iki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Yeni Malatyaspor yönetiminin her iki oyuncu için bonservis beklentisini Karadeniz ekibine ilettiği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Yeni Malatyaspor ile 2022’nin haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri 575 bin Euro olan Semih Kaya, kariyerinde daha önce Galatasaray, Gaziantepspor, Kartalspor ve Sparta Prag gibi takımların formalarını giydi. 2020-2021 sezonunda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’a transfer olan tecrübeli oyuncu, bu sezon 18 Süper Lig karşılaşmasında bin 484 dakika görev aldı. Geçen sezon Süper Lig’de 32 maçta 2 bin 636 dakika görev yapan ve istikrarıyla dikkat çeken Semih Kaya, Süper Lig’de toplamda 197 karşılaşmada görev aldı.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kubilay Kanatsızkuş’un ise güncel piyasa değeri 700 bin Euro. 24 yaşındaki golcü oyuncu Yeni Malatyaspor’dan önce MKE Ankaragücü ve Bursaspor’un formalarını giydi. Süper Lig’de şu ana kadar oynadığı 96 karşılaşmada 15 gol, 3 asistlik performans sergileyen Kubilay Kanatsızkuş, 2020-2021 sezonunda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. Geçen sezon 29 lig maçında bin 671 dakika görev alan golcü oyuncu 5 gol, 1 asistlik performans ortaya koymuştu. Kanatsızkuş, bu sezon 11 lig maçında 250 dakika süre alırken, 1 kez gol sevinci yaşadı.

FERDİ DURDU/ ERTV                                        

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.