banner13

BYMS’nin kupada rakibi belli oluyor!..

Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu’nda Keçiörengücü’nü 3-1 ve 2-2’lik skorlarla geçen BtcTurk Yeni Malatyaspor’un son 16 Turu’ndaki rakibi belli olyur.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
19 Aralık 2019 Perşembe 16:32
BYMS’nin kupada rakibi belli oluyor!..

Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu’nda ilk maçta TFF 1.Lig ekibi Keçiörengücü’nü sahasında 3-1 mağlup eden, rövanş maçında ise deplasmanda 2-2 berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor, son 16 takım içerisinde yer almayı başardı.

KURA ÇEKİMİ YARIN YAPILACAK

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu kura çekimi, yarın gerçekleştirilecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek kura çekimi, saat 12.00'de başlayacak.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak son 16 turunda, 5. eleme turu müsabakaları sonucu tur atlayacak 16 takım mücadele edecek. Son 16 turundaki ilk maçlar 14, 15 ve 16 Ocak 2020, rövanş karşılaşmaları ise 21, 22 ve 23 Ocak 2020 tarihlerinde oynanacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.