banner13

BYMS zorlu periyoda giriyor

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, zorlu bir periyodun içerisine giriyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
04 Aralık 2019 Çarşamba 16:40
BYMS zorlu periyoda giriyor

Süper Lig’de geride kalan 13 haftada 5 galibiyet, 5 beraberlik, 3’te mağlubiyet alarak 20 puan toplayan ve yedinci sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 14.haftasında 7 Aralık Cumartesi günü sahasında Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek.

Sarı kırmızılı takım, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasıyla birlikte zorlu bir periyoda girecek. Ligin 14.haftasında 7 Aralık Cumartesi günü 15.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 15 Aralık Pazar günü deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak. Beşiktaş maçının ardından 18 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Keçiörengücü ile kupa maçının rövanşını oynayacak olan sarı kırmızılı takım, 16.haftada ise 21 Aralık Cumartesi günü sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Malatya ekibi, 17.haftada ise 29 Aralık Pazar günü deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Sergen Yalçın, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında mutlak 3 puanı hedeflediklerini söyledi.

İç saha avantajlarını kullanmak istediklerini dile getiren Yalçın, “Sivasspor gerçekten bulunduğu yeri güçlü oyunuyla hak etmiş bir takım. Şuanda psikolojik olarak çok iyi durumdalar bunu biliyoruz ama burada bizde kendi sahamızda mutlaka kazanmak istiyoruz. Kendi sahamızda oynuyoruz, iç saha avantajımız var ve kazanmak için oynayacağız” dedi.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.