banner13

BYMS teknik direktörünü belirlemeye yakın!

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’da takımın başına geçecek teknik direktörün belirlenmesi an meselesi. Sarı kırmızılı yönetim, listesinde yer alan isimlerden biriyle kısa süre içerisinde anlaşmayı planlıyor. Listenin başında ise Ünal Karaman yer alıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
21 Ocak 2020 Salı 16:40
BYMS teknik direktörünü belirlemeye yakın!

Süper Lig’de ikinci yarı öncesi teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayıran BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik direktör arayışı sürüyor. Acele karar vermek istemeyen yönetim, ikinci yarının ilk maçında takımın başında sahaya sportif direktör Ali Ravcı’nın çıkmasına karar vermişti.

Takım, Medipol Başakşehir karşılaşmasında sahaya Ravcı yönetiminde çıkarken, yönetim kurulu ite listesinde yer alan isimlerle temasa geçmeye başladı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da yönetim, teknik direktör adayları arasında bulunan Ünal Karaman’ın sezon sonuna kadar bir takım çalıştırmak istememesi nedeniyle listede yer alan diğer isimlere yöneldi ancak tecrübeli teknik adamın ikna edilmesi için çalışmalar sürüyor.

Tecrübeli bir isimle anlaşmak isteyen sarı kırmızılı yönetim, ligin devre arasında Trabzonspor ile yollarını ayıran Ünal Karaman’ı ikna etmek için görüşmelerine devam ediyor.

Trabzonspor ile yollarını ayırdıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan Karaman’ın ise sezon sonuna kadar beklemek istediği öğrenildi.

Karaman’ın yakın çevresine 2 resmi teklif aldığını ifade ederek, “Sağ olsunlar Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra hem Antalyaspor hem de Malatyaspor’dan teklif aldım. Ama sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağım” dediği ileri sürüldü.

Sarı kırmızılıların listesinde Bülent Korkmaz’ın yanı sıra Mustafa Reşit Akçay’ın bulunduğu öğrenildi. Öte yandan listede Tayfun Korkut ve Samet Aybaba isimlerinin olduğu da iddia ediliyor.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.