banner13

BYMS, Mehmet Ekici’yle anlaşmaya yakın!

’un Fenerbahçe’nin oyuncusu Mehmet Ekici’yi kadrosuna katmak için düğmeye bastığı ve anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
01 Ocak 2020 Çarşamba 17:12
BYMS, Mehmet Ekici’yle anlaşmaya yakın!

Süper Lig’de devre arası hazırlıklarına 5 Ocak’ta Antalya’da başlayacak olan Btcurk Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. İlk olarak İstikbal Mobilya Kayserispor ile yollarını ayıran forvet oyuncusu Umut Bulut’u kadrosuna katan sarı kırmızılılar, şimdi de Fenerbahçe’nin on numara pozisyonunda oynayan futbolcusu Mehmet Ekici’yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fenerbahçe’de adı Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) bildirilmediği için A takım kadrosunda yer almayan Mehmet Ekici, sarı lacivertli formayı giyemezken, takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılıların, özellikle teknik direktör Sergen Yalçın’ın çok istediği Mehmet Ekici’yi kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mehmet Ekici, orta saha ve on numara pozisyonlarında forma giyerken, her iki ayağını da kullanabiliyor.

Bayern Münih, Nürnberg, Werder Bremen ve Trabzonspor’un formalarını giyen Mehmet Ekici, 2017-2018 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer oldu. Süper Lig’de 92 karşılaşmaya forma giyen yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 19 gol, 15 asistlik bir performans sergiledi.

Fenerbahçe’de 2018-2019 sezonunda 21 karşılaşmada bin 86 dakika görev alan Ekici, bu karşılaşmalarda 3 gol kaydederken, 1’de asist yaptı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.