banner13

BYMS'li Guilherme Beşiktaş ile anlaştı!

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques Beşiktaş ile anlaştı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
11 Ocak 2020 Cumartesi 14:08
BYMS'li Guilherme Beşiktaş ile anlaştı!

2018-2019 sezonunda İtalya ekibi Benevento’dan kiralık olarak BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer olan Guilherme, 58 kez sarı kırmızılı formayı giydi. Yeni Malatyaspor formasıyla 58 karşılaşmada 12 gol atıp, 13 asist yapan Brezilyalı oyuncu, bu sezon 17 Lig maçında bin 230 dakika görev alırken, 5 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi.

Guilherme’nin BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2021'e kadar kiralık olarak sözleşmesi bulunuyordu.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, TRT Spor’a Guilherme’nin Beşiktaş’a transferiyle ilgili açıklamada bulundu.

Gevrek, “Bizi aramadan transferi bitirdilerse bu etik değil. Beşiktaş tarafından bizi kimse aramadı. Oyuncunun görüşme gerçekleştirdiğini biliyorum ama Beşiktaş’ın bizi aramaması etik değil müsaade almaları gerekiyordu. Ancak herhangi bir talepte bulunulmadı. Biz Guilherme’ye zaten büyük takım isterse yardımcı oluruz demiştik. Bir oyuncu ile görüşeceksek önce kulübün müsaadesini alır öyle görüşürüz. Hukuken Beşiktaş bizimle görüşmeden oyuncunun bonservisinin sahibi Benevento ile anlaşabilir. Oyuncuya biz zaten izin verdik bizi arayacaklarını söylediler ancak bizi arayan olmadı. Oyuncunun menajeri 2 gün önce bize Beşiktaş ile anlaştık onlar da sizi arayacak demişti ama kimse aramadı” dedi.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.