banner13

BYMS, her sezon üzerine koyarak ilerliyor

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, her sezon üzerine koyarak yoluna devam ediyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
12 Kasım 2019 Salı 15:15
BYMS, her sezon üzerine koyarak ilerliyor

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, her sezon üzerine koyarak yoluna devam ediyor.

2017-2018 sezonundan itibaren Süper Lig’de mücadele etmeye başlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde gösterdiği performansla bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sarı kırmızılı takım, bu sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil ederken, sezona da mükemmel bir başlangıç yaptı. Malatya ekibi, özellikle ofansif futboluyla göz doldururken, şuanda Süper Ligin en golcü takımı olma hüviyetine sahip.

2017-2018 sezonunda ligde 11 haftalık bölümde 4 galibiyet, 2 beraberlik, 5’te mağlubiyet alarak 14 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 11 karşılaşmada rakip ağları 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 19 gol gördü. Malatya ekibi, 11 haftalık bölümde 11.sırada yer aldı.

2018-2019 sezonunda 11 haftalık bölümde 5 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyet alarak 18 puan toplayan sarı kırmızılılar, ligde 7.sırada yer aldı. BtcTurk Yeni Malatyaspor, 11 karşılaşmada rakip ağları 14 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü.

2019-2020 sezonuna iyi bir başlangıç yapan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 11 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyet alarak 18 puan topladı. Ligde şuanda 7.sırada bulunan sarı kırmızılı takım, bu süreçte 25 gol kaydederken, kalesinde ise 13 gol gördü.

Süper Lig’de 11 haftalık bölümde geçen sezonki performansının aynısını sergileyen sarı kırmızılı takım, özellikle ofansif hattını bu sezon daha da güçlendirdi. Ligde hücum futbolunu en iyi oynayan takımlar arasında yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 25 golle bu anlamda zirvede yer alıyor.

FERDİ DURDU- YENİ MALATYA GAZETESİ - ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.