banner13

BYMS'de Galatasaray mesaisi başladı

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 22.haftasında Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
11 Şubat 2020 Salı 16:28
BYMS'de Galatasaray mesaisi başladı

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 22.haftasında Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin 21.haftasında sahasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren MKE Ankaragücü’ne 1-0’lık skorla mağlup olan sarı kırmızılılar, 22.haftada 16 Şubat Pazar günü 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak.

MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası iki gün izin yapan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular, Pazartesi günü Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanarak, Galatasaray maçının hazırlıklarına start verdi.

Teknik direktör Kemal Özdeş nezaretinde toplanan sarı kırmızılılar, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Takımda sakatlıkları bulunan Fofana, Gökhan Töre ve Hadebe takımdan ayrı düz koşu yaptı. Hadebe ve Gökhan Töre’nin Galatasaray maçında forma giyebilecekleri, Fofana’nın ise maça yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Hadebe’nin kart cezası MKE Ankaragücü maçıyla birlikte tamamlanırken, MKE Ankaragücü maçında direkt kırmızı kart gören Mustafa Akbaş, Galatasaray maçında kadroda yer alamayacak.

DEPLASMANDA GALATASARAY’A KARŞI GALİBİYETLERİ YOK

BtcTurk Yeni Malatyaspor, şuana kadar deplasmanda İstanbul temsilcisi Galatasaray’a karşı galibiyet alamadı.

Sarı kırmızılılar, deplasmanda Galatasaray ile 2’si Süper Lig, 1’i de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 karşılaşma oynadı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan karşılaşma 0-0’lık eşitlikle sonuçlanırken, İstanbul’da oynanan 2 lig karşılaşması ise 3-0 ve 2-0’lık skorlarla Galatasaray’ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ - ERTV

Son Güncelleme: 11.02.2020 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.