banner13

BYMS, Alanya deplasmanına çıkıyor

, Süper Ligin 20.haftasında 2 Şubat Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin 19.haftasında, Elazığ Sivrice’de meydana gelen ve Malatya’yı da etkileyen deprem nedeniyle maç oynamayan sarı kırmızılı takım, Alanyaspor deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
31 Ocak 2020 Cuma 13:52
BYMS, Alanya deplasmanına çıkıyor

Süper Ligin 20.haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, 2 Şubat Pazar günü 16.00’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak.

5 MAÇTA 2 KEZ ALANYA, 1 KEZ MALATYA GÜLDÜ

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, daha önce Süper Lig’de 5 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Alanyaspor’un 2, Yeni Malatyaspor’un ise 1 galibiyeti bulunurken, 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

İki ekip, ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşılaştı. Sezonun ilk yarısında Alanya’da oynanan karşılaşmayı Aytemiz Alanyaspor 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Alanya’da oynanan karşılaşmayı BtcTurk Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Bu sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı ise Aytemiz Alanyaspor 3-2 kazandı.

MAÇI, METE KALKAVAN YÖNETECEK

Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını, İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mete Kalkavan yönetecek.

Kalkavan’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Ceyhun Sesigüzel ile Esat Sancaktar yapacak. Mücadelede, Rize Bölgesi Klasman Hakemi Muhammet Ali Metoğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşmada VAR hakemliğini İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan, AVAR hakemliğini ise Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Burak Pakkan yapacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.