banner13

Benjamin Tetteh İngiltere yolcusu

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Yeni Malatyaspor’un Ganalı golcüsü Benjamin Tetteh ile ilgileniyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
06 Mayıs 2022 Cuma 16:10
Benjamin Tetteh İngiltere yolcusu

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Yeni Malatyaspor’un Ganalı golcüsü Benjamin Tetteh ile ilgileniyor.

Yeni Malatyaspor’un Ganalı golcüsü Benjamin Tetteh’in sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, bu oyuncunun bonservis bedeli 5 milyon Euro olarak belirlendi.  

Spor Toto Süper Lig’den 1.Lig’e düşen Yeni Malatyaspor’da 25 yaşındaki golcü oyuncusu Benjamin Tetteh, transferin gözde isimleri arasında yer alıyor. Türkiye’de Trabzonspor, Kasımpaşa ve Sivasspor’un transfer listesinde yer alan Tetteh ile Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin de ilgilendiği öğrenildi.

Bu oyuncudan elde edeceği bonservis geliriyle kulübün borcunun bir kısmını ödemeyi planlayan sarı siyahlı yönetimin, 5 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği ve bu rakamın altına düşmek istemediği bildirildi.

Yeni Malatyaspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri 2,8 milyon Euro olan Tetteh, bu sezon Süper Lig’de 24 karşılaşmada bin 825 dakika görev alırken, 7 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

FERDİ DURDU/ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.