banner13

İşte Corona Virüsten korunmanın yolları!..

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı kasıp kavuran ve binlerce insanın ölümüne yol açan koronavirüs Türkiye’de de 1 kişi de görüldü. Peki koronavirüsten korunmak için ne gibi tedbirler alınmadı. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
12 Mart 2020 Perşembe 18:10
İşte Corona Virüsten korunmanın yolları!..

Aralık 2019'da çıkan ve etkisi giderek artan, binlerce can alan korona virüsten acı haberler gelmeye devam ediyor. Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan korona virüsle hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. 

Dünyada hızla yayılan ve şu ana kadar 110'dan fazla ülkede görülen koronavirüs, Türkiye'de de 1 kişi de görüldü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Korona virüsü şüphesi olan vatandaşımızın test sonucu pozitif çıktı” diyerek ilk vakayı resmen duyurdu.

Tabi ki her hastalık gibi Korona virüs de bir takım önlemler ve tedavi yöntemleri ile kontrol altına alınabilir. Virüslerden korunma yöntemlerini ve korona virüsünün belirtileri neler Dahiliye Uzmanı Nurettin İnanç ERTV mikrofonlarına anlattı. 

ERTV HABER MERKEZİ


Son Güncelleme: 12.03.2020 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.