banner13

Tek isteği karanlıktan korkan çocuklarını aydınlığa kavuşturmak!

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı Kiltepe Mahallesi’nde 2 çocuğuyla birlikte derme çatma bir evde yaşayan Mehmet Katar, hem küçük çocuklarını bırakacak kimsesi olmadığı için hem de rahatsızlığından dolayı çalışamadı. Biriken elektrik ve su borcunu ödeyemeyince her ikisi de kesildi. Çaresiz babanın tek isteği karanlıktan korkan çocuklarını aydınlığa kavuşturmak.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
07 Ağustos 2020 Cuma 19:21
Tek isteği karanlıktan korkan çocuklarını aydınlığa kavuşturmak!

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı Kiltepe Mahallesi’nde 2 çocuğuyla birlikte derme çatma bir evde yaşayan babanın hayat hikayesini getireceğiz şimdi ekranlarınıza. 2 yıl önce eşini kaybeden Mehmet Katar, hem küçük çocuklarını bırakacak kimsesi olmadığı için hem de rahatsızlığından dolayı çalışamadı. Biriken elektrik ve su borcunu ödeyemeyince her ikisi de kesildi. Çaresiz babanın tek isteği karanlıktan korkan çocuklarını aydınlığa kavuşturmak.

Eşi öldükten sonra dünyası başına yıkıldı, 2 küçük çocuğunu bırakacak kimsesi olmadığı için çalışamadı, borcunu ödeyemediği elektriği de suyu da kesildi, tek isteği ise elektik ve suyunun tekrar açılması…

2 evlilik yapan ve son yaptığı evlilikten 2 çocuğu olan 50 yaşındaki Mehmet Katar’ın eşi 2 yıl önce kanser hastalığından hayatını kaybetti. Eşini kaybettikten çocuklarını bırakacak kimsesi olmadığı için çalışamayan baba Katar, zor günler yaşamaya başladı.

Hem kalp hem de bel fıtığı rahatsızlığı bulunan baba Katar, çalışamadığı için elektrik ve su borcunu da ödeyemedi, borç üstüne borç yüklendi ve hem elektriği hem de suyu bir anda kesildi, o gün bugündür ne elektriğini açtırabildi ne de suyunu.

Çocuklarıyla birlikte yaşam mücadelesi veren talihsiz adamın, Vefat eden babasından kalma yıkık dökük ev 6.8’lik depremde ağır hasar gördü, fakat herhangi bir yardım alamadı, kredi çekerek evini tamir ettirdi fakat krediyi nasıl ödeyeceğini ise bilmiyor.

Çocukları için fondan bin tl yardım aldığını onun dışında herhangi bir gelirinin olmadığını kaydeden baba Katar’ın tek isteği elektrik ve suyunun açılması.

Bel fıtığı ve kalp rahatsızlığından dolayı ağır işte çalışmadığını belirten Katar, kendisine uygun bir iş olursa çalışabileceğini de sözlerine ekledi.

ERTV HABER MERKEZİ


Son Güncelleme: 07.08.2020 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.