banner13

Starlink uyduları Malatya semalarında görüntülendi

Türkiye'nin birçok kentinde gökyüzünde sıralı ışıklar halinde ortaya çıkan Elon Musk’ın geliştirdiği Malatya semalarında da görüldü. O anlar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
08 Mayıs 2021 Cumartesi 18:38
Starlink uyduları Malatya semalarında görüntülendi

Türkiye'nin birçok kentinde gökyüzünde sıralı ışıklar halinde ortaya çıkan Elon Musk’ın geliştirdiği Starlink uyduları Malatya semalarında da görüldü. O anlar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Akşam saatlerinde Hekimhan ve Yazıhan ilçelerinde de görüntülenen uydular vatandaşların dikkatinden kaçmadı. 

Gökyüzünde çıplak gözle rahatlıkla fark edilen sıralı yıldız halindeki ışıkların Elon Musk tarafından uzaya gönderilen Starlink uyduları olduğu iddia ediliyor.

Uydu interneti erişimi sağlamak üzere uzaya gönderilen uyduların sıralı bir şekilde geçişini vatandaşlar cep telefonu kameraları ile görüntüledi

KAYNAK: ERTV HABER MERKEZİ - İHA

Son Güncelleme: 08.05.2021 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.