banner13

Şehitlikte hüzünlü bayram...

Malatya'da Ramazan Bayramı'nın ilk gününde şehit aileleri ve yakınları kabir ziyaretlerinde bulundu. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
24 Mayıs 2020 Pazar 15:43
Şehitlikte hüzünlü bayram...

Malatya'da Ramazan Bayramı'nın ilk gününde şehit aileleri ve yakınları kabir ziyaretlerinde bulundu. 

Yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgını kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından mezarlık ziyareti için muaf tutulan şehit yakınları, Malatya Şehitliği'ne geldi.

Ramazan Bayramı'nın ilk günü sabahın erken saatlerinde ay yıldızlı bayraklarla donatılan şehitliklere gelen şehit aileleri ve yakınları, şehadet şerbetini tadan askerlerin kabirleri başında Kur'an-ı Kerim okudu. Şehit aileleri, bakımını yaptıkları kabirlere çiçek bırakarak, dua etti. 

KENTTE CADDE VE SOKAKLAR BOŞ KALDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı boyunca sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağını açıklamıştı. Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Malatya'da cadde ve sokaklar, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kaldı. Malatya'nın en işlek cadde ve sokaklarında görevliler dışında az sayıda araç dikkat çekti. Emniyet ekipleri, kent genelinde denetimlerini sürdürdü.

HABER: FERDİ DURU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.