banner13

Kaplanın gözü zirvede!

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Fenerbahçe’yi yenerek, zirveye tırmanmak istiyor. Ligde son 5 haftada iyi bir çıkış yakalayan ve 11 puan toplayan sarı kırmızılı takım, iyi gidişatını Fenerbahçe karşısında da sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
22 Kasım 2019 Cuma 15:51
Kaplanın gözü zirvede!

Milli maç arasının sona ermesinin ardından Süper Lig’de 12.hafta heyecanı yaşanıyor. 12.haftada BtcTurk Yeni Malatyaspor, 24 Kasım Pazar günü 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda İstanbul ekibi Fenerbahçe’yi konuk edecek. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Malatya ekibi, Fenerbahçe’yi eli boş göndererek, ligdeki iyi gidişatını sürdürmek istiyor.

Sarı kırmızlı takımda cezası nedeniyle teknik direktör Sergen Yalçın, takımının başında sahaya çıkamayacak. Takımın başında yardımcı antrenör Murat Şahin sahaya çıkarken, kart cezalısı forvet oyuncusu Eren Tozlu da kadroda yer alamayacak. Takımda sakatlıktan çıkan ve hafta içerisinde takımla birlikte çalışan Bifouma, Fofana, Chaaleli ve Rahman Buğra Çağıran kadroda yer alabilecekler.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un başarılı kalecisi Fabien Ceddy Farnolle, lig iyi bir gidişat yakaladıklarını ifade etti.

Sezona UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarıyla başladıklarını kaydeden Farnolle, bu sezonu geçen sezona göre daha iyi bir yerde bitirmek için çalıştıklarını belirtti.

Benin asıllı kaleci, Avrupa’nın tadını aldıktan sonra her zaman gitmeyi istediklerini ifade ederek, Avrupa’ya direkt gitmek istediklerini anlattı.

Malatya’da kendisini iyi hissettiğini dile getiren Farnolle, performansını artırarak yoluna devam etmek istediğini belirtti.

Başarılı eldiven, Fenerbahçe maçını kazanarak, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini kaydederek, “Sahamızda taraftarlarımızın verdiği destekle daha iyi mücadele ediyoruz. Takımda da iyi bir arkadaşlık var ve bu sahaya da en iyi şekilde yansıyor. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, 3 puanı almak istiyoruz. Ligde geride kalan 5 haftada iyi bir çıkış yakaladık. Fenerbahçe maçını da kazanarak, bunu sürdürmek istiyoruz” dedi.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.