banner13

ERTV’den rekor! En çok izlenen TV oldu

27 yıldır kesintisiz bir şekilde yayın hayatını sürdüren televizyonumuz ERTV başarılarına başarı, rekorlarına rekor katıyor. Malatya’nın dünyaya açılan penceresi olan ERTV, Türkiye’nin 30’u aşkın yerel kanalının internet yayınlarının yer aldığı Artı Dijital Medya Platformu’nda 4 milyonu aşkın izleyici sayısı ile en çok izlenen TV kanalı oldu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
03 Aralık 2020 Perşembe 16:16
ERTV’den rekor! En çok izlenen TV oldu

27 yıldır kesintisiz bir şekilde yayın hayatını sürdüren televizyonumuz ERTV başarılarına başarı, rekorlarına rekor katıyor. Malatya’nın dünyaya açılan penceresi olan ERTV, Türkiye’nin 30’u aşkın yerel kanalının internet yayınlarının yer aldığı Artı Dijital Medya Platformu’nda 4 milyonu aşkın izleyici sayısı ile en çok izlenen tv kanalı oldu.

ERTV, Türkiye’nin 30’u aşkın yerel kanalının internet yayınlarının yer aldığı Artı Dijital Medya Platformu’nda en çok izleyici sayısı ile rekora koşuyor.

Artı Dijital Medya Platformu’nda bulanan ve aynı zamanda platformun kurucuları arasında yer alan ERTV, Kasım ayı sonuçlarına göre sadece Artı Dijital Medya Platformu’nda 4 milyonu aşan izleyici ile yeni bir rekora daha imza attı.

Doğru, hızlı ve tarafsız yayıncılık ilkesi ile yayın hayatını sürdüren ve gelişen teknoloji ile birlikte her geçen gün yayın kalitesine ve hızına yenilikler katmaya devam eden Bölgenin en büyük televizyonu ERTV, 4 milyonu aşkın izleyici ile en yakın rakibine 1 milyonu aşkın fark attı.

Artı Dijital Medya Platformundaki kanallar, cep telefonu ve tabletlerden Smart TV ve IP TV’den takip edilebiliyor.

Gücünü izleyicisinden alan, sadece Malatya’yı değil, bölgeyi yaptığı, haber, program ve her alanda temsil eden, tüm gelişmeleri anında detaylı bir şekilde izleyicisi ile buluşturan, Malatya başta olmak üzere bölgenin turizm, sanayi, eğitim ve birçok yönden tanıtımı ve gelişimi için tecrübeli ve büyük kadrosuyla ERTV, yıllardır başarıyla sürdürdüğü yayıncılığını dijital medyadaki bu büyük başarısı ile de taçlandırmış oldu.

Yeni yayın döneminde ekranımızda 14 canlı program yayını 8 canlı haber yayını ve 21 yeni yapım ile toplam 43 özgün içerik ile izleyici ile buluşmaya başlamıştır.

Özellikle haber, spor, güncel, siyaset alanında takip edilen birçok alanda canlı ve özel yayınlar gerek TV izleyicisi gerekse sosyal medya kullanıcılarımız tarafından ilgi ile takip edilmiş, etkileşim rakamlarımız da gözle görünür oranda bir artış sağlanmıştır.

ERTV Yönetim kurulu da bu başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı tüm ekibini tebrik eder, başarılarının devamını diler…

ERTV HABER MERKEZİ


Son Güncelleme: 03.12.2020 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.