banner13

Doğanşehir'in yeni Belediye Başkanı belli oldu!

Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük'ün geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmesinin ardından Doğanşehir'in yeni belediye başkanının kim olacağı merakla bekleniyordu. Doğanşehir belediye meclisi yeni başkanını seçmek için bugün saat 14.00'de toplandı. Ak parti'nin adayı Durali Zelyurt olurken, CHP'nin adayı ise Eyüp Ersoy oldu. Yapılan seçim sonucu Ak Parti'nin adayı Durali Zelyurt 10 oy alırken, CHP'nin adayı Eyüp Ersoy ise 5 oy aldı. Böylece Doğanşehir'in yeni belediye başkanı Ak Parti'nin adayı Durali Zelyurt oldu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
26 Haziran 2020 Cuma 15:30
Doğanşehir'in yeni Belediye Başkanı belli oldu!

belediye başkan vekili olarak görev yapan Durali Zelyurt, yapılan seçim sonucunda başkan oldu

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'un (78) 18 Haziran’da kalp krizinden vefatının ardından, Doğanşehir Belediye Meclisi yeni başkanı seçmek için toplandı. Seçimde AK Parti'den meclis üyesi Durali Zelyurt ile Cumhuriyet Halk Partisi’nden meclis üyesi Eyüp Ersoy aday oldu. Seçim sonucu Zelyurt 10, Ersoy ise 5 oy aldı.

Merhum Başkan Küçük Doğanşehir dışında olunca genelde başkan vekili olarak görev yapan Zelyurt, aldığı oylarla Doğanşehir ilçesinin yerel yönetimler seçimine kadar belediye başkanı oldu.

Son Güncelleme: 26.06.2020 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.