banner13

MTSO’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası yeni döneminin ilk meclis toplantısını düzenledi. Toplantıda TSO’nun yeni başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
23 Mayıs 2019 Perşembe 19:24
MTSO’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası yeni döneminin ilk meclis toplantısını düzenledi. Toplantıda TSO’nun yeni başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, yeni dönem ilk toplantısını gerçekleştirdi…

Toplantının Açılış konuşmasını Meclis Başkanı Hasan Özkan yaptı. Özkan, 6 toplantıdan 3’ünü katılmayan komitenin üyeliğinin düşeceğini hatırlatarak, “ komitelerin çalışması için elimizden geleni yapacağız. Komitelerin çalışması esnasında da arkadaşlarımızın katılmaması durumunda 6 toplantıdan 3’üne katılmayanın üyeliği düşer. Yoğun işleri olan arkadaşlarımız var. Onlara saygı gösteririz.” İfadelerini kullandı.

Açılış konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü.

Mehmet Ayhan Altunok, Bünyamin Yılmaz, Enver Varol, Eyüp Tav ve Merdan Demirtaş Meclis Hesapları İnceleme Komisyonu üyeliğine seçildi.

Malatya’nın yeni TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, oda çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “ 1 Nisan itibariyle seçimleri bitirdikten sonra aşağı yukarı 10 günlük süreç sonrası tebrik ve karşılaşmaları aldık. Bu süreçte üyelerle görüşüp misafirperverliği gösterdik.   Ankara’ya sayın bakanımızı ziyarete gittik.” Dedi.

30 milyon TL tutarında nefes kredisi ek bütçesi istediklerini açıklayan Sadıkoğlu, “Ankara ziyaret esnasında 30 milyon TL tutarındaki nefes kredisi için ek bütçe istedik. 5 milyon TL ek bütçe daha aldık. Toplamda 40 milyon TL nefes kredisi kullandırılacaktır. 0,99 faiz oranı olan nefes kredi ilk altı ay ödemesiz takip eden 12 ay eşit taksitli olarak ödenecektir. Meslek komiteleri ile toplantılar yapıyoruz. Her gün bir meslek komitesinde üyelerimizle bir araya gelip problemleri tartışıyoruz. Bunu devam ettireceğiz. Malatya ekonomisi ve ihracatını üst seviyeye taşımak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.