banner13

Ruhsatsız silah taşıyan 5 kişiye işlem

Malatya’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetim ve aramalarda ruhsatsız silah taşıyan 5 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

12 Ekim 2020 Pazartesi 15:47
Ruhsatsız silah taşıyan 5 kişiye işlem

Malatya'da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetim ve aramalarda ruhsatsız silah taşıyan 5 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince çeşitli zamanlarda gerçekleştirilen denetim ve uygulamalar esnasında 5 şüpheli şahsın yapılan üst aramalarında toplam 5 adet ruhsatsız tabanca ile 39 adet mermi ele geçirildi. Şüpheliler hakkında yasal işlem başlatılırken, Cezmi Kartay Caddesi üzerinde ise hırsızlık şüphelisi olarak aranan bir şahsında yakalandığı ve üzerinde yapılan aramalarda çalıntı cep telefonu ile 1 kurusıkı silah ile 7 mermi ele geçirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.