banner13

STK'lardan Kürecik Radar Üssü'nde Filistin'e destek!

Malatya’da Sivil Toplum Kuruluşları Kürecik Radar Üssü yakınlarında İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etti. İsrail bayrağı yakan STK’lar, Mehmetçiğin Gazze’ye gitmesini istedi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
31 Mayıs 2024 Cuma 18:28
STK'lardan Kürecik Radar Üssü'nde Filistin'e destek!

Malatya’da Sivil Toplum Kuruluşları Kürecik Radar Üssü yakınlarında İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etti. İsrail bayrağı yakan STK’lar, Mehmetçiğin Gazze’ye gitmesini istedi.

Malatya’da Sivil Toplum Kuruluşları Kürecik Radar Üssü yakınlarında İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etti.

Kent merkezinde bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri araçları ile konvoy halinde Kürecik Radar Üssü yakınlarına gitti. Burada namaz kılan STK üyeleri İsrail'in Filistin'e karşı saldırılarını protesto etti.

Anadolu Selçuklu Ocakları Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Kürecik Radar Üssü önünde yaptığı konuşmada, "Kahrolsun Siyonizm, Kahrolsun İsrail, Kahrolsun İsrail’in destekçileri. İsrail’in Türkiye’deki konsolosluğu bir an önce kapatılmalı. İsrail Büyükelçisi bir an önce geri çekilmeli. İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliam TBMM’de soykırım olarak kabul edilmeli ve soykırımı savunmak suç olmalı. İsrail'in güvenliği için hizmet eden ABD Nato üsleri bir an önce kapatılmalı. İktidar İsrail ile ticareti tamamen bitirmeli. İsrail'e acil ambargo uygulanmalı ve yaptırımlar getirilmelidir. Halkımız da İsrail ürünlerine karşı boykotu hissettirmeli. 2 hafta sonra kutlayacağımız kurban bayramını kutlamamalı ve buruk geçirmeliyiz. Din kardeşlerimiz şehit edilirken bizler bayram kutlamayacağız. Muhammedin ordusu, Mehmetçik, Gazze’ye gitmeli ve İsrail’e müdahale etmeli inşallah. İktidar gerekli müdahaleyi yapmadığı takdirde biz sivil cemiyetler, teşkilatlar sınırları, hudutları zorlayacağız. Savaşmaya hazır olduğumuzu, Devletimizin de, Askerimizle beraber onlarla beraber hazır olduğumuzu buradan ilan etmiş olalım. Ümmeti Muhammed’e çağrımız ‘titre ve kendine gel’ diyoruz. Çağrımız İslam’da dirilişedir. Kanımız aksa da zafer İslam’ın olacaktır diyoruz.” İfadelerini kullandı.

Slogan atarak tekbirler getiren kalabalık daha sonra dua edip, İsrail bayağı yakarak dağıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.